Fodboldtrøjer børn | Køb fodboldtrøjer med officielt tryk! >Fodboldtrøjer børn | Køb fodboldtrøjer med officielt tryk! Barnsortimentet

England fodboldtrøjer 2019 2020 øb landsholdstrøjer med officielt tryk England Nathaniel Chalobah

(177 st)
England Nathaniel Chalobah fodbold2020, England Nathaniel Chalobah landsholdstrøje 2020, England Nathaniel Chalobah hjemmebanetrøje børn,England Nathaniel Chalobah udebanetrøje børn,England Nathaniel Chalobah trøje langærmet børn.

Med fodboldverdenen i den internationale pause, kom 20 spillere fra Real Madrid til deres respektive nationale hold. Spaniens 'UU-21-landslag spillede deres femte kamp i deres bestræbelser på at kvalificere sig til Euro 2020-turneringen.

Kampspelet bestod af tre spillere fra Real Madrid, hvoraf to hentede minutter. Begge spillere havde gode spil for deres land og var afgørende for at sikre, at deres hold var i stand til at få fat i Fodboldtrøjer England alle tilgængelige point. Med sejren har den spanske U-21-side hentet alle 15 point fra deres fem kampe.

En frem og tilbage første halvdel opbyggede en overflod af forventning under pausen. Anden halvdel fulgte efter og fremhævede talentene i Madrid 'sprodukter. Her' er et kig på hvordan Ceballos og Mayoral bidrog til deres teams succes.

Ceballos har kæmpet for at hente minutter under Zidane, så meget, at spanjolen nu måske er på vej til Liverpool eller endda vender tilbage til Real Betis kommer i sommer. Dani flyttede til Real sidste sommer med håb om at bryde ind på midtbanen, men med en overflod af konkurrence og en kold skulder fra Zidane har han ikke været i stand til det.

Den 21-årige rangerer 22. i minutter spillet denne sæson på vaktlisten. Dani har været i holdet kun 39% af tiden denne sæson og har kun spillet 55% af den tid, han er blevet inkluderet i troppen.

Mens hans spilletid med Madrid har været tynd, har han fået et stort ansvar med den spanske U-21-side. I kampen mod Nordirland fik midtbanespilleren udleveret kaptajnens sarmbånd og viste sin imponerende modenhed.

Spanien opgav føringen tre gange, men Ceballos havde sindet til at holde sin side skubbe fremad. Sammen med et stærkt tankesæt oprettede Ceballos Real Sociedad 'sMikel England trøje Oyarzabal kun 15 minutter inde.

Ligesom Dani Ceballos er Borja Mayoral en nylig ankomst og har kæmpet for at hente minutter hos Real Madrid. Spanjolen er blevet sidelinieret ved flere lejligheder i stedet for den første hold angriber Karim Benzema.

I denne kamp udnyttede Borja imidlertid sin tid på banen og satte Benz opmærksomhed. Den unge hjalp med at køre sit hold til sejr på grund af sit fantastiske hat-trick. Mayoral 'tre mål kom i anden halvdel, alt sammen i et vindue på 37 minutter.

Gode ​​forestillinger fra spillere, der ikke 'tget meget spilletid i deres hjemlige ligaer, kan England Hjemmebanetrøje virke som en drøm. Men med Ceballos, der henter og hjælper, og Mayoral bagger et hat-trick for hans side, kan Madrid-fans og manager Zinedine Zidane være intet mindre end ekstatisk.

Det er to Madrid-spillere på den spanske U-21 side, der fører deres hold i at score, med fire mål hver. Selvom ingen af ​​dem har fundet konsistente minutter denne sæson, kan denne præstation kun betyde, at deres tid kommer.